Metāla durvis mājām un dzīvokļiem
Durvju foto

Durvis metāla

Ārdurvis mājai

Tērauda durvis

Drošas kvalitatīvas slēdzenes
 
Durvju uzstādīšana un garantija
Par mums Izdrukāt

 Metāla durvis mājai un dzīvoklim

Metāla durvis mājai un dzīvoklim

Uzņēmums "SKYDAS" oficiālā pārstāvniecība Lietuvas kompānijai UAB ''Plieninis Skydas'', Latvijā. Latvijas uzņēmums veic veiksmīgu sadarbību ar Lietuvas partneriem jau kopš 2004.gada beigām, šajā laika posmā tehnoloģijas, kvalitāte ir gājušas tikai augšupceļu, pierādījums - to spējuši novērtēt daudzie patērētāji ne tikai Latvijā, bet arī Lietuvā, Igaunijā, Norvēģijā, Dānijā, Krievijā, Baltkrievijā, Ukrainā, Francijā, Beļģijā un pat Anglijā.  Latvijas uzņēmuma dibināšanas laikā Skydas metāla durvis bija pieejamas tikai Lietuvas teritorijā, Latvija bija viena no pirmajām valstīm uz kuru tika atvērts eksporta tirgus. Augstās kvalitātes nopelns ir arī pateicoties mums, no sadarbības uzsākšanas brīža esam Lietuvas partneriem snieguši kaudzi dažādiem ieteikumiem, iebildumiem par nepieciešamajām izmaiņām, kas beigās pārvērtās par strauju tehnoloģiju kāpumu.

Visiem mūsu piedāvātajiem produktiem ir veiktas pārbaudes un izsniegti atbilstības sertifikāti kuri apliecina augsto kvalitātes pakāpi, sertificēšanas institūcija atrodās Vācijā laboratorija IFT ROSENHEIM, līdz ar to mēs kopā ar mūsu partneriem esam sasnieguši metāla durvīm Skydas Vācu kvalitāti par Lietuviešu cenu.

Tiecoties izpildīt dažādākos mūsu klientu pieprasījumus, mēs piedāvājam īpaši lielu durvju izvēli: kas sākās ar «drošām metāla durvīm», lai nodrošinātu elementāru drošību mājoklim, līdz pat augstākajai drošības klasie ar paaugstinātiem ielaušanās riskiem. Bez drošām slēdzenēm nav jēgas uzstādīt metāla durvis. Tāpēc visi mūsu izstrādājumi tiek komplektēti ar labākajiem pasaules slēdzeņu ražotājiem ASSA, ABLOY, DORMA, CISA, ATRA-DIERRE, MUL-T-LOCK, FIAM, MOTTURA. Garantijas termiņu slēdzenēm nosaka izgatavotāja-uzņēmums.

Durvis ir ļoti nozīmīgs elemets Jūsu mājoklī, durvis nodrošina noteiktu aizsardzības pakāpi - sargājot Jūsu nekustamo īpašumu no negaidītiem viesiem, nodrošina augstu skaņas un siltumizolāciju. Skydas durvis ir paredzētas uzstādīt kā vienas durvis, pat esošu dubultdurvju vietā, lielisks pierādījums ir veiktās ekspertīzes un pārbaudes Vācu un Igaunijas Laboratorijās, visi skaņas un siltumizolācijas sertifikātu rādītāji ir vienlīdzīgi 5 kameru PVC logiem, kurus divās rindās neuzstāda!

Mēs esam gatavi dažādiem jauniem izaicinājumiem un esam pārliecināti ka spēsim izpildīt jebkuras sarežģītības pakāpes individuālos projektus.

Metāla durvis 602. sērijai skatīt šeit.

Ugunsdrošas metāla durvis skatīt šeit.

 

 

Būsim ļoti pateicīgi no Jums saņemt atsauksmes uz e-pastu.    metāla durvis ar mdf apdari

 

SKYDAS metāla durvis, slēdzenes un durvju drošība.

Garantijas termiņi tiek uzturēti līdz 5 gadiem dzelzs durvīm, slēdzenēm un montāžai.

Neviens gadījums par uzlauztām Skydas durvīm līdz šim nav reģistrēts!!!

 Skydas durvis vienmēr ir apskatāmas visās būvniecības izstādēs, Ķīpsalā - Māja 1 un Māja.Dzīvoklis

Izstādē prezentējam metāla durvis mājai :

SKYDAS STANDART metāla durvis

SKYDAS STANDART 2 metāla durvis

SKYDAS STANDART 3 metāla durvis

SKYDAS Premium metāla durvis

SKYDAS 2000 metāla durvis

Izstādē prezentējam metāla durvis dzīvoklim :

SKYDAS STANDART metāla durvis

SKYDAS STANDART 2 metāla durvis

SKYDAS STANDART 3 metāla durvis

SKYDAS Premium metāla durvis

SKYDAS STANDART PLUS metāla durvis


Padomājiet pirms pērkiet ķīniešu durvis!!!  

                  ķīniešu durvis ir ļoti nedrošas          lai durvis neuzlauztu - izvēlies         

Uz šodienu no visām piedāvātajām durvīm, ķīniešu durvis ir pašas nedrošākās un vienas no populārākajām!

Ķīniešu durvis ir ļoti izplatītas būvniecības veikalos - savu zemo cenu dēļ!

Ja Jums interesē Jūsu mājokļa drošība, tad neizvēlieties ķīniešu durvis, pretējā gadījumā Jūs pieļausiet nopietnu kļūdu!

Ienāc un apskaties VIDEO cik vienkārši ir uzlauzt ķīniešu metāla durvis, skat. šeit!

 


 

metāla durvis metalux

SIA Eirodurvis ir kļuvis par oficiālu Baltkrievijas lielākā metāla durvju ražotāja pārstāvi, Latvijas teritorijā.

Baltkrievijas rūpnīca izgatavo tikai augstas kvalitātes metāla durvis par ļoti zemām cenām. Ienāc mūsu mājas lapā un iepazīsties ar piedāvājumu.

http://www.m-lux.lv


SOS serviss palīdzība nozaudētu atslēgu gadījumā!

metāla durvis 


 

 Paaugstini slēdzenes un durvju drošību izvēloties SKYDAS SAFETY DEVICE

 

Pie mums ir radusies unikāla iespēja iegādāties pilnīgi jaunu produktu "SKYDAS SAFETY DEVICE"

 

Ar vien vairāk mūsu klientu izvēlās neatklāt savu durvju drošības pakāpi iegādājoties SKYDAS SAFETY DEVICE, šī unikālā drošības ierīce tiek uzstādīta uz zirnekļtipa slēdzenēm, šī ierīce tiek montēta slēdzeņu dekoru vietā, tādā veidā tiek neatklāta kāda patiesībā uz durvīm ir uzstādīta slēdzene, dekori ir tie kas paziņo garnadžiem kā rīkoties tālāk.

mottura slēdzenes paaugstina durvju drošību

Labajā malā bildē Jums redzams standarta piemērs, metāla durvīs tika uzstādīta slēdzene MOTTURA, šī slēdzene ir ar augstu drošības pakāpi un augstu kvalitāti, bet lai paaugstinātu slēdzenes drošību ir iespēja uz slēdzenes korpusa uzstādīt rūdītu pretizurbšanas plāksni, kas garnadžus spēj aizkavēt uz pietiekami ilgu laiku vai pat apturēt vispār.

Šajā bildē ir redzams lielisks piemērs, uz metāla plāksnītes - dekora ir norādīti slēdzeņu ražotājuzņēmuma LOGO, kas piesaista papildus uzmanību, šādā gadījumā zaglis ir pietiekami informēts par to kāda veida slēdzene ir ievietota Jūsu durvīs un viņš ir spējīgs pieņemt lēmumu kā rīkoties tālāk, pastāv iespēja ka šādā gadījumā zaglis pie šīm durvīm neatgriezīsies, jo viņam var likties pārāk sarežģīti atvērt tik drošu slēdzeni, vai arī viņš ir spējīgs nopietnāk sagatavoties gaidāmajam uzbrukumam.

Viens no mūsu ieteikumiem ir papildus iegādāties rūdītu pretizurbšanas plāksni, ja arī zaglis būs iecerējis atgriezties pie šīm durvīm un uzsākt atvēršanas darbus, tad pretizurbšanas plāksne būs tā kas spēs viņam sabojāt garstāvokli, aizkavēt uz pietiekami ilgu laiku vai pat apturēt vispār.

Atgādinām, ja Jūs esat iegādājušies durvis ar zirnekļtipa slēdzeni, neatkarīgi no ražotājuzņēmuma un tās drošības pakāpes, nekad neatstājiet zirnekļa slēdzenē atslēgas (no dzīvokļa puses), tādā veidā Jūs esat pakļauti klusai apzagšanai naktī vai pat gaišā dienas laikā, visas slēdzenes zirnekļi, izņemot cilindriskas zirnekļa slēdzenes ir caurejošas, tādā veidā ja Jūs esat atstājuši durvīs - slēdzenē atslēgas, no ārpuses ir iespējams to pamanīt, lielākoties zagļi uzpilina uz speciālas metāla trubiņas līmi un pielīmē to pie Jūsu atslēgas no ārpuses, tādā veidā zaglis ir nokļuvis pie elementāras durvju atvēršanas, bez īpašas piepūles, turklāt ar Jūsu atslēgām, kuras Jūs nebūsiet ne nozaudējis, ne arī kādam uzticējis, tādā veidā Jums radīsies aizdomas ka esat vienkārši aizmirsis durvis aizslēgt, jo lielāko ties zaglis pēc sevis atstāj aizslēgtas durvis.

papildus drošība durvīm un slēdzenēm

durvju montāža un garantijametāla durvju uzstādīšana dzīvokļos un mājās

 

Tātad kas ir SKYDAS SAFETY DEVICE un kā tas ietekmēs uz manu slēdzenes drošību?

 

Kreisajā malā attēlā Jūs variet apskatīt SKYDAS SAFETY DEVICE, šī unikālā ierīce ir uzstādīta uz metāla durvīm SKYDAS, metāla durvīs ir uzstādīta sledzene MOTTURA, tieši tāda pati slēdzene kā augšējā attēlā, bet šajā gadījumā Jūs ievērosiet, ka Jūs nevariet nolasīt ražotājuzņēmuma nosaukumu, līdz ar to Jūs neziniet kāda patiesībā ir ievietota slēdzene šajās durvīs.

Tas nopietni sarežģīs situāciju garnadžiem, tie nespēs laikus sagatavoties, viņiem nebūs skaidrs kādi ir nepieciešami instrumenti, lai uzveiktu šo slēdzeni.

Iegādājoties šo unikālo ierīci, Jūsu durvju slēdzene kļūs krietni drošāka, Jūs izsargāsieties no iespējas ka Jūs varēs apzagt caur atslēgas caurumu, pielīmējot trubiņu pie esošām atslēgām slēdzenē no koridora puses. Jūs varēsiet uz nakti atstāt atslēgas durvīs - arī zirnekļtipa slēdzenēs, kas standarta situācijās pat ir aizliegts.

Nevajag aizmirst ka zaglis nav muļķis, zaglim ir lieliska loģiskā domāšana, kas arī viņam ļauj atvērt dažādas durvis - slēdzenes dažādos veidos, viens no vienkāršākajiem veidiem ir pielīmēt trubiņu pie atslēgām kas ir atstātas durvīs no dzīvokļa puses. Ir arī citi populāri paņēmieni ko zagļi bieži vien izmanto - lai atvieglotu savu uzdevumu viņš ir spējīgs aizlīmēt Jūsu durvju augšējo slēdzeni (zirnekli caur atslēgas caurumu) tieši gaišā dienas laikā, kad Jūs atnākot mājās no darba aizslēdzat vienkārši apakšējo slēdzeni, zaglis aizlīmējot augšējo slēdzeni Jūs pakļauj apzagšanai, Jūs no rīta ejot uz darbu nespēsiet aizslēgt zirnekļa slēdzeni un steigā Jūs aizslēgsiet apakšējo slēdzeni, augšējo atstāsiet vaļā un dosieties uz darbu, un var teikt ka būsiet atstājuši atvērtas durvis tieši tam zaglim, kas parūpējās par augšējo slēdzeni, jo viņš būs vienīgais kas zinās kas ir noticis ar Jūsu slēdzeni.

 

SKYDAS SAFETY DEVICE ir tieši tam radīta, lai izslēgtu muļķīgus apzagšanas veidus, šo ierīci ir ļoti vienkārši atvērt un aizvērt, komplektā tai ir pievienotas magnētiskās atslēgas ar dažādiem pieejas kodiem, kas paaugstina drošības pakāpi pašai ierīcei. Bet neaizmirstiet papildus drošībai iegādāties rūdītu pretizurbšanas plāksni!
lieliska iespēja kā paaugstināt durvju un slēdzenes drošību, izvēlies skydas safety device

SKYDAS SAFETY DEVICE ir ļoti vienkārši lietojams, Jūs pievienojat pie ierīces komplektā esošu magnētisko atslēgu un pavirzat to uz leju, tādā veidā ierīce tiek atslēgta un Jūs tiekat pie atslēgta atslēgu cauruma, kurā vienkārši ievietojat savas slēdzenes atslēgu un atslēdzat durvis, pēctam Jūs izņemiet atslēgu no slēdzenes un ar pirkstiem to aizbīdat uz augšu un šī ierīce aizslēdzas

SKYDAS SAFETY DEVICE ir uzstādams gandrīz uz visiem durvju modeļiem, izņemot SKYDAS STANDART PLUS, ko neatļaus pārlieku liels durvju biezums, skatīt durvju modeļus.

 

Ko man darīt ja man jau ir metāla durvis un es vēlos iegādāties SKYDAS SAFETY DEVICE?

Ja Jūs esat ieinteresēts uzstādīt šo unikālo drošības ierīci uz esošām metāla durvīm, tas pilnībā ir iespējams, mēs varam šo ierīci Jums pārdot gan ar un bez uzstādīšanas - pēc Jūsu izvēles.

Dotajā brīdī SKYDAS SAFETY DEVICE ir pieejami tikai ar zelta apdari.

 

Pievērsiet uzmanību, līdzīgas ierīces EIROPĀ var maksāt līdz 300EUR gb.

 
Sertificētas drošas metāla durvis